Vaarbewijs online halen

Wil je snel en gemakkelijk je vaarbewijs online halen? Dan ben je bij Onlinevaarbewijs.com aan het juiste adres. Je kunt bij ons terecht voor de cursussen Klein Vaarbewijs I en II en de basiscursus Marifonie. Onze online cursussen zijn compleet, up-to-date en examengericht. Je leert in je eigen tijd en in je eigen tempo, waar en wanneer je maar wilt. Loop je onderweg ergens tegenaan? Wij staan klaar om je vragen te beantwoorden.

Start nu de online cursus Klein vaarbewijs en/of MarifonieOnze online vaarbewijscursussen

Je kunt bij ons terecht voor de volgende online cursussen: Vaarbewijs I, Vaarbewijs II en Marifonie. Je kunt ook een combinatie van deze cursussen volgen. Al onze cursussen zijn logisch opgebouwd en praktijkgericht. De bondige theorie wordt ondersteund met duidelijke plaatjes en voorbeelden. Dit maakt de lesstof inzichtelijk en gemakkelijk toe te passen. Je neemt de lessen zelfstandig door maar kunt voor vragen of opmerkingen altijd bij ons terecht. Wij hebben meer dan 16 jaar ervaring met het opleiden van cursisten en helpen je graag.

Studeren in je eigen tempo

Het grote voordeel van je vaarbewijs online halen is dat je de cursus kunt volgen waar en wanneer je maar wilt. Je bent niet afhankelijk van specifieke lestijden of een leslocatie maar studeert in je eigen tijd en in je eigen tempo. Je kunt thuis studeren, maar bijvoorbeeld ook op school, op je werk of in de trein. Onze cursussen zijn namelijk ook toegankelijk vanaf een laptop, tablet of smartphone. Bovendien is het lesmateriaal bij onze cursussen inclusief. Alles wat je nodig hebt, heb je dus altijd bij de hand. Ben je aan een cursus begonnen maar heb je tijdelijk even wat minder tijd? Geen probleem, je inschrijving is onbeperkt geldig.

Optimale voorbereiding op het examen

Onze online cursussen voor het halen van je vaarbewijs sluiten aan op de examenrichtlijnen van de VAMEX. De cursussen behandelen alle onderwerpen die op het examen aan bod komen. Om je optimaal klaar te stomen voor het examen vind je bij elke les een aantal oefenvragen. Deze kun je zo vaak maken als je wilt. Na het afronden van je cursus ben je goed op het examen voorbereid. Dit maakt de kans groter dat je slaagt.

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze cursussen vaarbewijs? Onderaan onze homepage vind je enkele voorbeeldlessen. Voor vragen en meer informatie verwijzen we je graag naar onze FAQ. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons op nemen. Schrijf je vandaag nog in voor één van onze cursussen en haal online je vaarbewijs!

Start nu de online cursus Klein vaarbewijs en/of MarifonieBekijk hieronder ook een aantal voorbeeldlessen ...

Voorbeeldlessen van onze vaarbewijs 1 cursusVoorbeeldles vaaruitrusting


Voorbeeldles vaarwegmarkering


Voorbeeldlessen van onze vaarbewijs 2 cursusVoorbeeldles koers en plaatsbepaling


Voorbeeldles gps


Voorbeeldlessen van onze cursus BCM (Marifonie)Voorbeeldles nautisch verkeer


Voorbeeldles marifooninstallatie

Start nu de online cursus Klein vaarbewijs en/of Marifonie